OSALLISTU KILPAILUUN FACEBOOK -SIVUILLAMME, ARVAA SEINÄVITRIINISSÄMME OLEVIEN MINIPULLOJEN KOKONAISMÄÄRÄ?

RAVINTOLA LUMI AUKAISEE OVENSA JÄLLEEEN MAANANTAINA 01.06.2020 ALKAEN KLO.11:00- .

Osallistuminen: Tykkää meistä Facebookissa ja kommentoi alle kilpailuvastauksesi ja osallistu kilpailuun.

Palkintoina: 3kpl. 2 -hengen 3-ruokalajin illallispakettia, arvo: n.150,- € / kpl. Kolme oikein tai lähimmäs arvannutta vastausta voittavat 2 -hengen illallispaketin Ravintola Lumeen. Mikäli samaa voittoon oikeuttavaa arvaustulosta on enemmän kuin 3kpl. arvotaan voittajat näiden joukosta.

Kilpailuaika: 15.05…31.05.2020. Ravintola LUMI avaa ovensa jälleen maanantaina 01.06.2020 alkaen klo:11:00-. Käymme vastaukset lävitse kesäkuun ensimmäisen viikon aikana, jonka jälkeen olemme yhteydessä voittajiin sekä julkaisemme voittajien nimet facebook-sivuillamme, heti kun olemme saaneet siihen luvan voittajilta.

Kokoelman historia: Arvonnan kohteena on kuvan unikissa vitriinissä olevien minipullojen kokonaismäärä. Pullot edustavat  juomatarjontaa lähes 70 -vuoden ajalta, joukossa myös erittäin harvinaisia yksilöitä, tuotannosta jo poistuneita alkoholijuomia, harvinaisia / vanhoja etikettejä, ym.

Kaikki pullot ovat avaamattomia ja suurin osa pulloista on tullut meille kokoelman muodossa ja nämä näkivät päivänvalon marraskuussa 2009, jolloin niitä varten tehtiin oheinen vitriini. Vuosien varrella kokoelmaa ovat kasvattaneet myös meidän asiakkaamme ympäri maailman, kun ovat tuoneet uuden käyntinsä yhteydessä sellaisia harvinaisia minipulloja, joita vitriinissä ei aikaisemmin ole ollut.

Kokoelman vanhin pullo löytyy vuodelta 1952, jolloin Helsingissä oli Olympialaiset.