Suomen hallitus valmistelee lakia, jossa kielletään ravintolaliiketoiminnan harjoittaminen ravintolan sisätiloissa määräajaksi. Kiellon olisi tarkoitus tulla voimaan viikolla 14. ja kestää näillä näkymin 31.05.2020 asti.

Pääministerimme on vedonnut ravintoloihin, että ne sulkisivat ovensa jo ennen lain voimaantuloa käynnissä olevan epidemian leviämisen estämiseksi. Tämän johdosta suljemme ravintolamme toistaiseksi perjantaista 27.03.2020 klo:14:sta lähtien.

Haluamme toivottaa Suomalaisena perheyrityksenä maamme hallitukselle, päättäjille sekä epidemian parissa toimiville tahoille voimia näinä vaikeina aikoina, että he saavat työrauhan ja tilanteen hallintaan.

Seuraamme viranomaisten ohjeita ja määräyksiä ja avaamme ravintolamme uudelleen heti kun viranomaiset sen sallivat.

Toivotamme kaikille voimia omissa haasteissaan ja terveyttä näinä vaikeina aikoina ja kiitämme ihania asiakkaitamme kannustavasta tuestaan meille.

Terveisin, Ravintola LUMI